En blogg om livet som förälder

torsdag 24 maj 2012

Chefen

Du! Nu kommer du hit och ger mig mer fart - på en gång!
Stopp! Inga fler foton.

onsdag 23 maj 2012

Onsdag!

Jag ljög tidigare när jag skrev om min och Stellas sista lediga onsdag. Efter lite tjat på min chef förhandlade jag fram ytterligare 2 lediga onsdagar under maj. Förra veckan och denna. Jag hade gärna varit ledig onsdagar länge framöver. Det är naturligtvis bra om Stella kan ha kortare dagar på förskolan varje dag, men det finns många fördelar med en hel ledig dag också - framförallt att man verkligen tar tillvara på den. Och det gör vi. Det finns inget bättre än när det är strålande sol och vi har hela dagen framför oss. Jag tror att vi cyklar ut på äventyr när Stella har vaknat. Imorse insåg jag förresten att det är en dryg månad till semestern. Åh!

tisdag 22 maj 2012

Förskoleuppdatering

Nu har Stella gått på förskola i ungefär 3 månader. Personalen säger att det går jättebra och att hon är som en helt ny tjej, jämfört med under inskolningsperioden då hon gärna ville vara nära någon pedagog mest hela tiden.
Nu leker hon själv och med kompisar och pratar massor. Tydligen har hon små shower för olika pedagoger och har charmat några som arbetar på andra avdelningar totalt. Skryt skryt. Såklart!

söndag 20 maj 2012

Jag hoppas att Stella inte har ärvt min pollenallergi, så att hon kan sitta ute i solen och äta kakor länge...