En blogg om livet som förälder

lördag 9 februari 2013

Att få sjuka barn att äta

Stella har haft hög feber och inte riktigt varit sig själv. Hon äter knappt någonting. När hon inte ens ville ha frukt, glass eller yoghurt som hon annars älskar så kändes det ungefär som att hon antagligen är dödssjuk. Men sen åt hon glatt x antal russin och då kändes det bättre igen. Imorse väckte hon mig kl 6 och talade om att hon var jättehungrig och måste ha en macka på en gång. När jag hade ordnat en macka med alla möjliga pålägg så talade hon om att hon skulle äta yoghurt. Så jag fixade det åt den lilla matvägraren, men det dög inte heller. Till sist slutade det med att hon åt upp min frukost. Jaja. Huvudsaken att hon äter något...

måndag 4 februari 2013

Where is the love?

Vi sitter i soffan och ser på Bolibompa. Signaturmelodin till ett program spelas: "Gissa nu hur mycket, gissa nu hur mycket som jag tycker om dig..." Stella svarar högt och tydligt: "Nej, jag  i n t e  kon  dig".

söndag 3 februari 2013

Sköna söndag

Idag började dagen med ganska tidig uppgång, men efter att jag muttrat färdigt och druckit lite kaffe så blev det en härlig dag. Vi har promenerat i fantastiskt vinterväder, haft allmänt mysigt och hälsat på vänner.

Godmorgon!
Gäng på promenad.