En blogg om livet som förälder

torsdag 21 juni 2012

Full fart!

Jag vill liksom uppleva pusslet fullt ut, på bordet.
Installation? Betyder det att man inte ska röra de här små stenarna?
Hepp! Om man gör ett hopp blir det roligare!

onsdag 20 juni 2012

Inte lika pigg

Inte lika pigga idag, är vi. Stackars Stella hostade tills hon kräktes igårkväll. Så förkylningen kom till sist. Igen. Jag hoppas att det är en snabb en som försvinner lagom till helgen. Tills dess mumsar vi kiwi och roar oss så gott det går. Nästa vecka reser jag bort så jag försöker njuta av varje sekund med Stella så länge som möjligt.

tisdag 19 juni 2012

Bollminne

Något jag vill minnas och skratta åt tillsammans med dig när du är större, Stella, är hur du älskar/älskade bollar. Först kallade du bollar för "abba", sen "mba" och varje gång du fick syn på en boll upprepade du "abba" eller "mba" minst 10 gånger som ett mantra. Du kunde stå och peka genom fönstret på småkillar som spelade fotboll och ropa "abba abba abba abba mba mba mba" tills man bekräftade och  fixade fram en egen boll åt dig att leka med. När du för första gången fick bada i ett bollhav var du alldeles salig, ropade "bada" (med din franska brytning) och slängde dig bakåt mot alla bollar.


måndag 18 juni 2012

Smygsemester

Stella kändes lite hängig imorse. Inte sjuk men ändå lite trött. Sugen på semester. Tänder som kliar. Jag lämnade henne på förskolan och sa att de skulle ringa vid minsta tecken på att hon inte verkar kry. De ringde på förmiddagen och sa att hon inte riktigt var sig själv men säkert skulle klara dagen ändå. Jag stack som ett bi och hämtade lillan. Sen busade vi ute i en timme (himla pigg för att vara hängig) och gick in och åt lunch tillsammans. Sedan gick Stella och la sig medan jag lyssnade på hur hon nynnade sig själv till sömns i sängen. Det finns nog inget bättre än att höra henne sjunga. Hoppas att hon är lika pigg på eftermiddagen så att vi kan ha kul utan feber och gnäll. Hoppas att det inte blir två veckors intensiv förkylning med hög feber som i början av maj.


söndag 17 juni 2012

Tjejer

Stor tjej
Liten, men extremt cool tjej