En blogg om livet som förälder

fredag 1 mars 2013

Träna!

För några veckor sedan bestämde jag att Stella var redo för att följa med mig och träna. Tidigare har det inte känts riktigt rätt (läs: jag hade varit totalsvettig av att jaga henne utan att hinna träna något och de andra personerna i vår omgivning hade saknat all sinnesro eller fokus). Men nu har vi alltså börjat gå för att träna någon gång i veckan tillsammans och Stella tycker att det är jättekul. Hon gillar pilatesbollar och yogamattor särskilt mycket. I förmiddags körde vi ett pass och efter att Stella hade sett mig göra plankan la hon sig genast på mattan bredvid och lyfte sin söta lilla blöjrumpa högt i luften medan hon pustade och sa "Stella stark rumpa, mamma".

onsdag 27 februari 2013

Sluta titta!

Vi har haft fullt upp hittills under veckan. Igår har vi varit och tränat (det är så roligt med pilatesbollar tycker förresten Stella). På eftermiddagen åkte vi buss in till stan. Nu duger det inte att sitta i vagnen på bussen utan Stella vill sitta på eget säte som ett stort barn. Sen tittar hon förundrad ut genom fönstret och berättar vad hon ser eller är helt tyst så att man nästan blir orolig. Inne i stan gick vi lite ärenden, fikade, lånade böcker (där en man vinkade till Stella och sa att hon var en otroligt söt liten rackare, varpå Stella högt svarade "Sluta titta!") och sist hälsade vi på Stellas pappa på jobbet.


Cool på bussen.

Fika på stan.

Sen åkte vi hem för efterrätt.

tisdag 26 februari 2013

Paus

Jag tog en liten paus. Åkte till Stockholm och hade en fantastisk helg. Kom hem med ny energi och massor av kreativitet till en Stella som varit hängig under tiden jag var borta. Men jag tror nästan att min energi och mitt glada humör smittade av sig på henne för hon har varit så snäll och glad ända sedan dess. Nu njuter vi av sportlov, jag och Stella. Igår var vi på fika och lek på eftermiddagen. Idag har vi hunnit gå till biblioteket, hälsa på Stellas morfar på jobbet en snabbis, gå på en promenad i det härliga vädret och leka med hink och spade i vårvädret. Härligt med lite ledighet!

Morgon på Hötorget.

Morgon hemma.


Övningskörning.

Boll!