En blogg om livet som förälder

lördag 27 oktober 2012

Mer!

'Mer' är ett ord som hörs ofta nu. Mer hoppa, mer klättra, mer kasta upp mig i taket, mer bygga torn med klossar som jag kan riva, mer gunga osv. Det märktes att Stella började må lite bättre igår efter hostandet och krasslandet som har hållt i sig några dagar. Igår kom nämligen den befallande tonen i rösten tillbaka och hon domderade 'mer' till höger och vänster som vanligt. Skönt. Bara att lyda då.

Mer leka i parken!



Mer busa med pappa!




torsdag 25 oktober 2012

Aj och nej och skrik

Det är mycket aj, nej och skrik hemma hos oss för tillfället. Stella har hostat och hostat, tills hon kräkts två kvällar/nätter på rad. Och det här med att ta varannan natt funkar ju inte när man till sist har den hostande ynklingen mellan sig. Inga öronproppar i världen, eller samvete heller, hjälper då. Så därför är vi ganska trötta och lite griniga i vår familj. Det blir himla skönt med helg. Förhoppningsvis vänder det då...

onsdag 24 oktober 2012

En sån dag

Idag passar den här bilden bra, efter att ha delat säng med en tjej som först hostade tills hon kräktes och sedan fortsatte hosta halva natten ihopkurad till en liten boll med fötterna i mitt ansikte.


söndag 21 oktober 2012

Äppelknyckarbild

Strax ska jag bryta mig in i kylskåpet och sno några äpplen som jag kan gömma i mitt rum.