En blogg om livet som förälder

lördag 14 september 2013

Fredagsspring

Med fredagsspring i kroppen laddade vi inför en myskväll. Sen åkte vi hem, åt charkisar, smaskade andra godsaker och såg på Stellas favoritfilm Rio.




onsdag 11 september 2013

Tålamodsprövande tider

Det gäller att ha tålamod. Att kunna räkna till tio och andas djupt för att kunna svara med trevligt och lugnt tonfall istället för att höja rösten. Detta måste jag tänka på både hemma och på jobbet. Just idag var det lite kämpigt att försöka behålla lugnet. Stella har haft det tungt under några dagar och därmed vi också. Jag påminner mig själv då och då om att läsa på lite mer om kloka och långsiktiga strategier och tips för att få till bra lösningar med barn. Nu och genom oss utvecklar hon ju faktiskt sitt sätt att kommunicera och lösa konflikter. Det försöker jag också att tänka på. Mycket att tänka på och mycket att göra är det dessa dagar...

måndag 9 september 2013

Söndagslek

I söndags tillbringade vi några timmar på Stellas favoritställe där man kan både, klättra, springa, hoppa, spela basket, åka rutschkana, studsa studsmatta och allt möjligt. Ett härligt träningspass för oss alla tre!
Kullerbyttaträning

Glasspaus

Kompisar överallt

Trött på vägen hem