En blogg om livet som förälder

måndag 13 juni 2016

Pepp och funderingar

Den här underbara lilla personen är så peppad på sommar.

Mest peppad är hon på att simma med armpuffar. Något hon vägrat fram tills nu. Det blir spännande att se utvecklingen. För den här lilla personen har ju temperament och en envishet som räcker och blir över.

Det är så märkligt ibland, hur det plötsligt går att se en förändring hos ens barn, hur deras utseende förändras, något drag har plötsligt blivit mer vuxet, en ny min, eller något nytt har tillkommit. 


Förutom att bada i poolen och räkna ner till sommarlovet börjar på riktigt så kretsar livet för Stella just nu kring följande; hur långt hår olika personer har (jämföra och diskutera vem som har längst - suck), sjöjungfrur, att gemensamt bestämma kläder, tex synka att ha likadan klänning med en kompis (återigen -  suck), att stå på cykeln istället för att sitta på sadeln (suck och hjälp), att lära sig klockan och den första lösa tanden som antagligen lossnar någon gång denna vecka. Fick för övrigt en himla bra fråga häromdagen: "Vad gör egentligen tandfén med alla tänder? Varför samlar hon på barnens tänder? Varför betalar hon så mycket pengar för tänder?" Det tål att funderas på...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar